HOMESTEAD MIDDLE SCHOOL GROWING TOGETHER, REACHING NEW HEIGHTS! 4X4 BLOCK SCHEDULE

PERIOD	TIME	DURATION
Period 1/2	7:40AM-9:04AM	84 minutes
Passing	9:04AM-9:08AM	4 minutes
HOMEROOM	9:08AM-9:18AM	10 minutes
Passing	9:18AM-9:22AM	4 minutes
Period 3/4	9:22AM-10:46AM	84 minutes
Passing	10:46AM-10:50AM	4 minutes
Period 5/6	10:50AM-12:51PM	121 minutes
1 st Lunch	10:53AM-11:25AM	32 minutes
2 nd Lunch	11:36AM-12:08PM	32 minutes
3 rd Lunch	12:19PM-12:51PM	32 minutes
Passing	12:51PM-12:55PM	4 minutes
Period 7/8	12:55PM-2:20PM	85 minutes

